Sunday, November 9, 2014

Pulmasõit

Tegelikult traditsioonilist pulmasõitu meil ei tulegi. Pole lihtsalt kusagilt sõita, kuna registreerimise oleme otsustanud teha peopaigas. Minule see igatahes sobib, sest mul on komme autosõitudel magada ja seetõttu muutun alati, ka lühemal sõidul, uniseks.

Siiski leidsime viisi kuidas me saaksime Härra ja fotograafiga väikese lõbusõidu teha. Märjamaal on nimelt kaks hobutalli, kes rendivad pulmadeks pidulikke valge kalessiga hoburakendeid. Lasime oma peokoha perenaisel hinnapakkumist küsida, kuid igaks juhuks küsisin ka meilitsi seda ise. Tuligi välja, et Luhtresse pakuti veidi kõrgemat hinda.

Meie valisime oma pulmasõidu Juurimaa tallist. 250 euro eest saame sellega kuni 2 ja pool tundi loodust nautida ja ilupilte teha ning seejärel tseremooniale ilmuda. Valiku tegime just eriti uhke üleni valge kalessi pärast. Teine valik oleks olnud Voore tallid, kuid kahjuks ma isegi ei mäleta enam, kas sealt pakkumist küsisin ja mis hinnaks oleks olnud.

Kusjuures üks pisike probleem lahenes eile veel. Nimelt ei suutnud ma otsustada kas õe üle 10 aastased pojad lähevad laste alla. Käisime õega kohvitamas ja juttu puhumas ning vestluse käigus üritasin vihjamisi seletada, et pulmakutsed saadetakse küll ainult täiskasvanutele, kuid oma perekonna lapsed on sellegipoolest oodatud. Õde aga oli kindel, et selle pärast ma muretsema ei pea, kuna tema poisid ise ei tahtvat täiskasvanute üritustel osaleda ning eelistaksid üksi kodus vabaduse nautimist.

No comments:

Post a Comment