Tuesday, October 28, 2014

Järgmine pakike

Vaikselt tuleks juba dekoratsioonidele mõelda. Oleme otsustanud, et suuri lillehunnikuid kokku ei osta, sest see läheks mõttetult kalliks ja kurb oleks hiljem kogu soetatu prügikasti paigutada. Kaalusime küll paluda floristil kingitud lilledest midagi kaunist kokku seada, aga ka see mõte jäi ära. Tõenäolisel meie pulmade toonis lilli lihtsalt ei tooda, kuna seda ei hakkaks neilt ka eraldi paluma. Ise ju vaataks samuti imelikult, kui keegi soovib kingiks oranže või halle õisi. Külaliste lilled jäävad seega ainult ühte lauda kaunistama.

Veidi pidulikumaks meeleoluks plaanisin leida midagi lauale ja toolidele. Toolikatete rendi osas ma pole broneeringu kinnitust veel saanud. Luban endal olla piisavalt isekas ja mitte veel pakkujat avaldada, et keegi ei saaks neid minu nina alt ära näpata. ☺

Nüüd mõni päev tagasi sain kätte ka oma järgmise pakikese, milles olid lipsukesed toolidele (75 tk) ja table runner (10 tk). Need on jällegi pärit eBay'st. Üldse on vähe asju, mida sealt ei leiaks. Kohale tulid nad Hiinast üllatuslikult kõigest paari nädalaga ja kogu kuhja eest maksin koos postiga 86 eurot. Tooni poolest on nad küll õige pisut roosamad, kui ma oleks soovinud, kuid üldiselt olen ikkagi väga rahul. Kaunistasin nendega vahepeal köögilaua, et Härrale ettekujutus luua, mis nendega saama hakkab. Ka temale meeldis.




No comments:

Post a Comment