Sunday, October 19, 2014

Sõrmused ✔

Eelnevalt sai korra mainitud, et sõrmuste ümber käis meil paras trall. See oli meil paigas, et need saavad olema kahevärvilised. Nimelt on ka minu kihlasõrmus valgest kullast, kuna Härrale kollane kuld üldse ei istu. Selleks aga, et tulevikus saaks vajadusel tavalisest kullast ehteid sobitada, peaks olema seal ka natuke kollast.

Hakkasin esialgu veebipoodidest valikut uurima ja leidsin päris hea hinnaklassiga sõrmuseid Ameritni e-poest. Härrale see plaan siiski ei meeldinud, kuna sõrmuseid peab ikkagi proovima, katsuma ja oma silmaga veenduma, et nad ka päriselt ilusad on. Tegelikult selgus, et Härral on lihtsalt kinnisidee, et sõrmused peavad tulema Mati kullaärist.

Läksime siis sinna poodi. Valik oli hiigelsuur ja leidsin väga palju üliilusaid ehteid mis oleks ideaalsed. Mure oli aga selles, et Härra pidas igat minule meeldivat sõrmust jäleduseks ja pakkus välja mingid 3 korda kallimad variandid, mis polnud minu arust absoluutselt kenad. Eks see vist nii ongi, et naised otsivad säravamaid ja ümaramaid ehteid ja mehed kandilisi ja mehelikke. Igatahes esimesel korral tuli mingi solvumise oht üles ja lahkusime sama targalt poest. Teistesse kauplustesse, isegi lihtsalt niisama piiluma, ei suutnud ma Härrat meelitada.

Teisel katsel Mati kullaäri külastades algas kõik samamoodi. Vaidlesime pikalt ilma üksmeelt leidmata, kuni jõudsime kusagile päris alumise riiulini, kus olid pehmemast kullast Saksamaa sõrmused. Seal oli aga üks ainuke paar mis oli piisavalt tagasihoidlik ja samal ajal kena, mis lõpuks meile mõlemale üsna kena tundus. Hind oli samuti väga sobiv. Nimelt Saksamaa sõrmustel on praegu -25% soodustus ja hinnaks tuli 513 eurot. Pehmema kulla pärast me ka väga ei muretsenud, kuna aja jooksul kriibiksime nagunii igasuguse sõrmuse ära.

Meie sõrmused saavad olema siis sellised.


Graveerimine hinna sisse ei kuulu. Selle eest tuleb juurde umbes 30 eurot. Härra lubas sellega ise tegeleda ☺

3 comments:

  1. Meil on sarnased, kollast kulda on natuke rohkem. Aga me teeme nii, et igal pulma aastapäeval lisandub minu sõrmusele kivike. :)

    ReplyDelete